Deakin University, PROTOTYPE LEARNING SPACES

Burwood | Victoria


Year     2013
Status  Unbuilt
 

Deakin University is implementing new strategy on their Burwood campus to provide engaging and delightful spaces for students and staff. Their project brief outlines three new learning spaces located at the Burwood campus that facilitate a form of academic delivery that reflects student-centred learning, produce more engaged students and assist collaborative learning approaches. 

The objective of our design was to improve the natural light environment and promote student engagement in collaborative learning. This has been achieved through the use of colours and materials that positively affect student comfort as well as flexible, custom furniture.

Client
Deakin University

Digital Presentation
Shunji Shenda